Davutoğlu'ndan İmamoğlu'na saldırı tepkisi: Faili de, azmettiricisi de bu kirli iktidar

Davutoğlu'ndan İmamoğlu'na saldırı tepkisi: Faili de, azmettiricisi de bu kirli iktidar

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Millet ittifakının cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum'da uğradığı taşlı saldırıya tepki gösterdi. "Ülkeyi getirdiğiniz hale bakın!" diyen Davutoğlu, "Kardeşi kardeşe düşman ettiniz. Saldırının faili de, azmettiricisi de bu kirli iktidardır" ifadelerini kaydetti.

Kritik seçimlere sadece 7 gün kala, Millet ittifakının cumhurbaşkanı yardımcısı adayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Erzurum mitingi bir grubun taşlı saldırısı sebebiyle başlamadan bitti. Mitinge katılan birçok kişi yaralandı. Seçim meydanlarında ortaya çıkan kirli provokasyona tepki yağdı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da çirkin saldırıya Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile tepki gösterdi.

'SALDIRININ FAİLİ DE, AZMETTİRİCİSİ DE...'

İktidara 'Ülkeyi getirdiğiniz hale bakın!' sözleriyle seslenen Davutoğlu, 'Kardeşi kardeşe düşman ettiniz' dedi ve şöyle devam etti:

"Kardeşi kardeşe düşman ettiniz. Erzurum’da Sn. @ekrem_imamoglu ve miting alanındaki kardeşlerimize yönelik saldırının faili de, azmettiricisi de bu kirli iktidardır.

Herkes müsterih olsun bu yaşananlar tarihin utanç sayfalarında yer alacak, 14 Mayıs’ta ülkemiz huzura kavuşacak."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN