Davutoğlu'ndan 'sandıklara sahip çıkın' çağrısı

Davutoğlu'ndan 'sandıklara sahip çıkın' çağrısı

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu sandıkların kapanıp oy sayımına başlanmasıyla birlikte sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Seçmenlere sandıklara sahip çıkma çağrısında bulunan Davutoğlu "Olaysız bir şekilde sandıklar kapandı, sayımın da aynı şekilde olaysız tamamlanmasını diliyorum. Seçmenlerimizi oy kullandıkları sandıkta sayım işlemini takip ederek verdikleri oya sahip çıkmaya davet ediyorum" ifadelerini kullandı.

Türkiye'de 60 milyon vatandaş kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri için sandık başına gitti. Oy verme işleminin saat 17.00 itibarıyla sona ermesinin ardından sayımlar da başladı.

Pek çok siyasi lider de sayımların başlamasıyla seçmenlere 'sandıklara sahip çıkın' çağrısı yaptı.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da sosyal medya hesabından seçmenlere sandıklara sahip çıkın çağrısında bulundu.

'SAYIMIN DA OLAYSIZ TAMAMLANMASINI DİLİYORUM'

Davutoğlu paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Demokratik olgunlukla sandığa giderek oylarını kullanan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Olaysız bir şekilde sandıklar kapandı, sayımın da aynı şekilde olaysız tamamlanmasını diliyorum.

Tüm seçmenlerimizi yine demokratik haklarını kullanarak, oy kullandıkları sandıkta sayım işlemini takip ederek verdikleri oya sahip çıkmaya davet ediyorum.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN