Davutoğlu'ndan Sinan Ateş paylaşımı: Gereğini yapmadınız

Davutoğlu'ndan Sinan Ateş paylaşımı: Gereğini yapmadınız

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, sosyal medya hesabından suikast sonucu hayatını kaybeden Sinan Ateş ile ilgili söz verdiği üzere haftalık paylaşımını gerçekleştirdi. Davutoğlu, Bahçeli, Erdoğan ve Soylu'ya seslenerek, "Gereğini yapmadınız" dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, resmi sosyal medya hesabından 20 Aralık 2022'de Ankara'da uğradığı suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Başkanı ve akademisyen Sinan Ateş ile ilgili haftalık olarak yaptığı paylaşımlarına devam etti.

Davutoğlu, yaptığı paylaşımında, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun olay il ilgili gereğini yapmadıklarını söyleyerek, şu ifadeleri kullandı:

"Bahçeli, Erdoğan ve Soylu; sizleri defalarca uyardık ancak gereğini yapmadınız.

Sinan Ateş öldürüleli,
21 hafta
147 gün
3528 saat geçti.

Sustunuz. Bu suskunluğunuzdan dolayı failler kadar siz de sorumlusunuz. Allah’ın izniyle iktidara gelip bu cinayetin hesabını biz soracağız!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN