Davutoğlu'ndan Yargıtay'ın Kaftancıoğlu kararına tepki

Davutoğlu'ndan Yargıtay'ın Kaftancıoğlu kararına tepki

Gelecek Partisi lideri Davutoğlu, Yargıtay'ın CHP'li Kaftancıoğlu kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, "Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar" dedi.

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'ndan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na destek geldi. Yargıtay'ın kararını eleştiren Davutoğlu, "Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar" ifadelerini kullandı.

YARGITAY'DAN KAFTANCIOĞLU KARARI

Yargıtay, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkında kararını açıkladı. Yargıtay'ın kararına göre, Kaftancıoğlu'nun 3 davadan aldığı ceza onanırken yargılandığı 2 dava ise düşürüldü. Kaftancıoğlu'nun cezası onanan 3 davada aldığı cezaların toplamının ise 4 yıl 11 ay olduğu belirtildi.

DAVUTOĞLU'NDAN YARGITAY'IN KARARINA ELEŞTİRİ

Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu, Yargıtay'ın Kaftancıoğlu kararını sosyal medya hesabı Twitter'dan eleştirdi. Davutoğlu, "Yargı, Sayın Kaftancıoğlu kararı ile demokratik siyaseti hedeflemiştir. Siyasete göz dağı vererek, seçim sürecini etkilemek isteyenleri uyarıyorum: 90’ların yargıyı araçsallaştıran vesayetçi anlayışı ile iktidarda kalamazsınız. Ayarını bozduğunuz kantar, gün gelir sizi de tartar" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN