Dehşet veren olay! Denizden parçalanmış ceset çıktı

Antalya'da denize giren bir kişi, kayalıklarda insan bedeni gördü. Ekiplerin kıyaya çıkardığı kol, bacak ve baş kısmı bulunmayan ceset emniyet birimlerini harekete geçirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Dehşet veren olay Antalya'nın Muratpaşa ilçesi Fener Mahallesi Baba Burnu mevkisinde yaşandı. Denize giren bir vatandaş, yapay şelalenin denize döküldüğü noktada bulunan mağaranın içinde insan vücuduna benzer cisim fark etti.

errr.jpg

KOL, BACAK VE BAŞ KISMI YOK!

Kayalık alana yaklaşan vatandaş aldığı kötü koku üzerine durumu emniyet ekiplerine bildirdi. Ekipler, kol, bacak ve baş kısmı bulunmayan cesedi limana götürdü.

4 AYDIR DENİZDE OLDUĞU DÜŞÜNÜLÜYOR

Sadece gövde kısmı bulunan ve yaklaşık 4 aydır denizde olduğu üzerinde durulan ceset, Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN