Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde anne ve babasından kaçıp caddeye doğru koşan 3 yaşındaki çocuk, otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre olay, Seydo Atilla Mahallesi’nde meydana geldi. Ara sokakta bekleyen 3 yaşındaki Bahoz Ali İ.’yi motosiklete bindirmek isteyen anne ve babası, çocuğun kaçması üzerine peşinden koştu. Ancak küçük çocuk, koşarak Viranşehir Caddesi’ne çıktı.
METRELERCE SAVRULDU
Bu sırada Mustafa İ. yönetimindeki 63 F 4433 plakalı otomobil, çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrulan çocuk, ağır yaralandı.
Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde anne ve babanın çocuğu yakalamaya çalıştığı ancak yetişemediği görülüyor.
HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
İlk müdahalesi Ceylanpınar Devlet Hastanesi’nde yapılan çocuk, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şanlıurfa’ya sevk edildi.
