DEM Parti heyeti İmralı'da: Ahmet Türk neden heyette yer almadı?

DEM Parti heyeti İmralı'da: Ahmet Türk neden heyette yer almadı?

DEM Parti İmralı Heyeti üyesi Pervin Buldan ve Asrın Hukuk Bürosundan Avukat Faik Özgür Erol İmralı'ya gitti. Öte yandan, İmralı heyetinde yer alan Ahmet Türk'ün görüşme katılmamasının nedeni de belli oldu.

DEM Parti'nin aktardığına göre İmralı Heyeti'nde yer alan Van Milletvekili Pervin Buldan ile Asrın Hukuk Bürosu avukatı Faik Özgür Erol, terör örgütü PKK lideri Abdullah Öcalan ile dördüncü kez görüşmek için İmralı'ya gitti.

Faik Özgür Erol, Öcalan'ın terör örgütü PKK'ya silah bırakma çağrısı yaptığı tarihi görüşmede de yer almıştı.

AHMET TÜRK NEDEN HEYETTE YER ALMADI?

Heyette dikkat çeken bir diğer konuysa heyette yer alan Ahmet Türk’ün görüşmede yer almamasıydı.

Habertürk'te yer alan bilgilere göre Türk’ün sağlık sorunları nedeniyle heyette yer almadığı öğrenildi. Türk’ün, geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir hastaneye gidip geldiği ve kontrol altında tutulduğu belirtildi.

Kalp rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırılan TBMM Başkanvekili ve heyetin diğer üyesi Sırrı Süreyya Önder'in, geçirdiği ameliyat sonrası yoğun bakım servisindeki tedavisi sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN