Demokrat Parti lideri Uysal 'Haşim Kılıç' iddiasına tepki gösterdi

Demokrat Parti lideri Uysal 'Haşim Kılıç' iddiasına tepki gösterdi

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının Haşim Kılıç olacağı iddiasına tepki gösterdi. Uysal, "Asparagas haber ve ‘aday toto’ niteliğindeki ‘şu aday oluyormuş, bu aday yapılmak isteniyormuş’ tarzı yayınlara itibar etmemek gerekiyor!" dedi.

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayının açıklanması merakla beklenirken, olası adayla ilgili çeşitli isimler gündeme geliyor. Son olarak gazeteci Nihat Genç, dün yaptığı sosyal medya paylaşımında, Millet İttifakı’nın adayının eski Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç olduğunu öne sürdü.

Genç’in iddiası kısa sürede gündem olurken İYİ Parti'nin ardından Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu iddiaya tepki gösterdi.

'SAFRA ÜRETME TEŞEBBÜSLERİNE KARŞI DİKKATLİ OLUN'

Uysal, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Muhaliflik kisvesi altında toplumsal muhalefetin enerjisini tahrip etmek için adeta ‘safra üretim merkezi’ fonksiyonu görenlere anlam yüklememek gerekiyor.

Sorumluluk duygusuyla Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığı, değerleri ve bekâsı tüm kişisel hedef ve ihtiraslarımızın önündedir! Bugünden bilinçli bir şekilde isimler üzerinden ‘CB Adayı’ tartışması üzerinden safra üretme teşebbüslerine karşı dikkatli olunması gerekmektedir.

Özellikle de asparagas haber ve ‘aday toto’ niteliğindeki ‘şu aday oluyormuş, bu aday yapılmak isteniyormuş’ tarzı yayınlara itibar etmemek gerekiyor!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN