Denize giriş yasaktı: Hakem Hakan Ergin boğularak hayatını kaybetti

Denize giriş yasaktı: Hakem Hakan Ergin boğularak hayatını kaybetti

Eski futbolcu ve klasman hakemi Hakan Ergin, denize girişlerin yasaklandığı plajda boğularak yaşamını yitirdi.

Zonguldak'ta denize girişlerin yasaklandığı sırada suya giren eski futbolcu ve klasman hakemi Hakan Ergin, boğulma tehlikesi geçirdi. Kıyıya çıkarılarak hastaneye kaldırılan 34 yaşındaki Ergin, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

DALGALAR ARTINCA DENİZE GİRİŞ YASAKLANDI

Olay, öğle saatlerinde Uzunkum Plajı'nda meydana geldi. Dalgaların bir anda artması üzerine Zonguldak Valiliği tarafından denize girişlerin yasaklandığı duyuruldu.

Bu sırada plajda bulunan Hakan Ergin, bir süre sonra denize girdi. Ergin, suda ilerlediği sırada gözden kayboldu.

EKİPLER SEFERBER OLDU

İhbar üzerine bölgeye polis, itfaiye, AFAD, Sahil Güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin çalışması sonucu denizden çıkarılan Ergin'in boğulma tehlikesi geçirdiği belirlendi. İlk müdahalesinin ardından ambulansla Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ergin, burada hayatını kaybetti.

ESKİ FUTBOLCU VE KLASMAN HAKEMİYDİ

Hakan Ergin'in eski futbolcu olduğu ve klasman hakemi olarak görev yaptığı öğrenildi. Ergin'in aynı zamanda Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Kan Bağış Kazanım Koordinatörü olarak görev yaptığı belirtildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN