Deprem felaketi sonrası herkes ondan almaya koştu! Piyasada tek tük bulunuyordu: Satışlarda patlama yaşandı!

Deprem felaketi sonrası herkes ondan almaya koştu! Piyasada tek tük bulunuyordu: Satışlarda patlama yaşandı!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem felaketi ile birlikte vatandaşlar şarjı uzun süre dayanmasıyla birlikte tuşlu telefonlara ilgi artış gösterdi. Son yıllarda neredeyse adı dahi geçmeyen tuşlu telefonlar deprem felaketi ile birlikte yeniden gündemde yer alıyor. Yüzyılın felaketi ile birlikte Kırıkkale'de vatandaşlar telefon bayilerine akın etti. Tuşlu telefona büyük bir ilginin başladığı belirtildi. İşte tüm detaylar...

DEPREM İLE BİRLİKTE VATANDAŞ O ÜRÜNE YÖNELDİ

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi ile birlikte yeni gelişmeler kaydedilmeye devam ediliyor. 6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen deprem felaketi ile birlikte 11 ilimizde yıkım yaşandı. 50 binin üzerinde can kaybı yaşanan deprem felaketinde binlerce bina enkaz halinde döndü.

Depremin sonrasında ise vatandaşlar akıllı telefonların şarjının dayanmaması ile birlikte tuşlu cep telefonlarına yönelim sağladı. Şarj bakımından ve sağlamlık açısından artısı olan tuşlu cep telefonlarını yedek telefon olarak yanlarına almak isteyen vatandaşlar telefon bayilerine akın etti.

Kırıkkale'de yaşanan olay ile birlikte vatandaşlar telefon bayilerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Şarjı daha geç bitmesiyle ve sağlamlığıyla birlikte vatandaşlar tarafından ilgi gören tuşlu cep telefonu satışında artış görülüyor.

aw856709-01-uots.jpg

TUŞLU CEP TELEFONLARINA OLAN İLGİ ARTTI

İlginin ve alakanın büyük bir oranda arttığı tuşlu cep telefonları telefon bayilerinde vitrinde sergilendi. Kırıkkale'de yer alan telefon bayileri tarafından depremin etkisiyle birlikte tuşlu cep telefonlarında artış gösteren bir satış olduğuna vurgu yapıldı.

Deprem ile birlikte ilginin artış gösterdiği tuşlu telefonlar daha öncesinde asker ve yaşlılar tarafından yoğun bir şekilde talep ediliyordu. Tercih edilen tuşlu telefonlara dair telefon bayi işletmecisi Şinasi açıklamalarda bulundu.

samsung-b310-001.jpg

TELEFON BAYİ İŞLETMECİSİ KONUŞTU

Telefon bayi işletmecisi Şinasi tarafından yapılan açıklama ile birlikte tuşlu telefon satışlarında artış olduğu belirtildi. Artışın deprem ile birlikte yükseldiğini açıklayan Şinasi, tuşlu telefonların genellikler asker ve yaşlılara satıldığının bilgisini paylaştı. Deprem sonrasında Kırıkkale'ye gelen depremzede vatandaşlara da tuşlu telefonların yoğun bir şekilde satıldığı bilgisi paylaşıldı.

Tuşlu telefonların şarjı ve sinyal gücünün güçlü olması ile birlikte tercih edildiği tahmin ediliyor. Belirtilenlere göre tuşlu telefon özellikleri nedeniyle talebinde artış görüldü. Satışlarda halen artışın yaşandığı bilgisi de paylaşıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN