Deprem uzmanları açıkladı! Bu illerde 7’den büyük deprem bekleniyor… Tehlike büyük

Deprem uzmanları açıkladı! Bu illerde 7’den büyük deprem bekleniyor… Tehlike büyük

Son olarak Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra tüm ülke deprem paniği yaşıyor. Deprem uzmanları ise sık sık açıklamalarda bulunurken bir yenisi daha geldi. Bu illerde 7’den büyük depremler bekleniyor… Tehlike çanları çalıyor, tedbirlerinizi alın.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında tüm ülke resmen acı gerçeklerle yüzleşti ve tehlikenin boyutunu gördü. Yaşanan bu depremlerden sonra herkes yaşadıkları illerin deprem tehlikesini araştırmaya başladı. Jeoloji Mühendisler Odası tarafından ise yeni açıklamalar yapıldı. Türkiye’de bu illerde 7 ve üzeri depremler bekleniyor.

DEPREM GERÇEĞİ PANİĞE YOL AÇIYOR

Kahramanmaraş merkezli yaşanan ve 11 ilimizde yıkıcı etkilere neden olan 6 Şubat depremi, etkisini hala sürdürüyor. Ülke genelinde büyük bir yasın ardından şimdi yaralar sarılmaya çalışılırken deprem gerçeği ise akıllardan çıkmıyor.

deprem4.jpg

Milyonlarca insan depremden korunmak için sağlam yapılı ev arayışına girse de ne yazık ki herkesin şartları bu değişime el vermiyor. Dolayısıyla insanlar korkarak yaşamaya devam ediyor. Özellikle de deprem uzmanlarının yaptığı açıklamalar can kulağı ile dinleniyor.

O İLLERDE 7 VE ÜZERİ DEPREM TEHLİKESİ VAR

Deprem ülkesi olan Türkiye, şu ana kadar birçok yıkıcı depremle karşılaştı. Düzce’den Van’a daha sonra Kahramanmaraş’a birçok deprem ülkede yüzbinlerce insanın ölümüne yol açtı. Deprem, Türkiye’nin bir gerçeği olarak devam ederken Jeoloji Mühendisleri Odası tarafından yeni bir açıklama yapıldı.

deprem5.jpg

Türkiye’de 7 ve üzer deprem beklenen iller açıklandı. Açıklamada ise şu iller yer aldı:

“Muğla, Denizli, Eskişehir, Erzincan, Hakkari, Bursa, İzmir, Bolu, Tekirdağ, İstanbul ve Adıyaman.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN