Depremde 105 kişiye mezar olmuştu: Bilge Sitesi davasında 4 kişi tutuklandı

Depremde 105 kişiye mezar olmuştu: Bilge Sitesi davasında 4 kişi tutuklandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Osmaniye'de yıkılan ve 105 kişinin hayatını kaybettiği Bilge Sitesi A Blok ile ilgili davada 4 kişi tutuklandı.

6 Şubat Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yol açtığı yıkımlar için birçok soruşturma ve dava devam ediyor. Osmaniye Esenevler Mahallesi İstasyon Caddesi üzerinde bulunan 10 katlı Bilge Sitesi'nin A bloğu yıkılmış, binada yaşayan 105 kişi hayatını kaybetmiş ve 6 kişi de yaralanmıştı.

Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında 4 kişi hakkında 'Taksirle ölüm ve yaralanmaya sebebiyet verme' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.

İLK DURUŞMADA 4 KİŞİYE TUTUKLAMA KARARI

Osmaniye 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın ilk duruşmasında müştekiler ile sanıklar Haluk K., Ayhan G., Mustafa İ. ve Faruk P. katıldı. Mahkeme heyeti, sanıkların kaçma şüphesini dikkate alarak tutuklanmalarına karar vererek eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN