Depremde yaşamını kaybedenler için hatıra ormanı

Depremde yaşamını kaybedenler için hatıra ormanı

6 Şubat depremlerinde can kaybı 50 bini aştı. Depremde yaşamını kaybedenlerin acısı ise halen yürekleri yakıyor. Sakarya'da da depremde yaşamını kaybedenler için binlerce fidan toprakla buluşturuldu.

Maraş depremleri 10 ili enkaz altında bıraktı, çevre kentlerde de hasara neden oldu. Can kaybının 50 bini aştığı felakette halen bulunamayan insanlar var. Deprem bölgelerinde ise hava şartlarının olumsuzluğu nedeniyle adeta yaşam mücadelesi veriliyor.

Sakarya'da ise depremde yaşamını yitirenler unutulmadı ve "21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası" kapsamında, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenler anısına binlerce fidan toprakla buluşturuldu. Sakarya Orman Bölge Müdürlüğünce Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesi'nde geçen yıl çıkan yangında zarar gören alanda belirlenen "Deprem Şehitleri Ormanı" sahasına 3 bin 900 çam fidanı ekildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN