Depremzedelere dikkat çekmek isterken büyük gaf yaptı! Ünlü şefe tepki yağdı: Bu ne hadsizlik?

Depremzedelere dikkat çekmek isterken büyük gaf yaptı! Ünlü şefe tepki yağdı: Bu ne hadsizlik?

2022 yılında kendisine devlet nişanı verilen şef Yunus Emre Akkor'un sosyal medyada depremzedelerle ilgili yaptığı paylaşıma tepki yağdı. İşte detaylar...

Hırvatistan'da gerçekleşen bir protokol yemeği için mutfakta bulunan şef Yunus Emre Akkor, hâlâ pek çok sorunla uğraşan depremzedelerle ilgili mesaj vermek için, hazırladığı yemekleri kırık tabakla servis etti.

Yunus Emre Akkor, geceye ilişkin, "Hırvatistan'da hazırladığımız yemekte, Bakanlar ve Genelkurmay Başkanı'nın olduğu protokol masasında, ülkemizdeki yaşanan deprem felaketi sebebiyle içimizin burukluğunu bir nebze de olsa yansıtabilmek için kırık tabaklar kullandık" paylaşımında bulundu.

yunus-emre-akkor-depremzede-kirik-tabak.jpg

"BU NE HADSİZLİK?"

"On binlerin öldüğü, kalanların içecek su bulamadığı depremzedeler ile böyle mi empati kuruyorsunuz" sözleriyle eleştirilen ve mesaj verme çabası yersiz bulunan şefe bir tepki de geçmiş eski TİP Milletvekili Barış Atay'dan geldi.

Barış Atay, Yunus Emre Akkor'un tweet'ini alıntılayarak, "Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz? Bu ne hadsizliktir?" yorumunda bulundu.

baris-ataytan-yunus-emre-akkora-kirik-tabak-tepkisi.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN