Devlet Bahçeli'nin koluna ne oldu? MHP'den açıklama

Devlet Bahçeli'nin koluna ne oldu? MHP'den açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin 14. Olağan Büyük Genel Kurultayı'na kolu sargılı bir şekilde çıktı. MHP'nin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Bahçeli'nin kongre öncesi ters bir harekete bağlı olarak omzunu burktuğu açıklandı.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) 14. Olağan Büyük Genel Kurultayı'nda genel başkan, 75 üyeden oluşan Merkez Yönetim Kurulu, 9 kişinin yer aldığı Merkez Disiplin Kurulu, 25 yedek MYK ve 5 yedek MDK üyesi belirlenecek. Kurultayın ardından 15 kişiden oluşan Başkanlık Divanı da oluşturulacak.

MHP'nin Ankara Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kurultayına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kolu sargılı bir şekilde katılması dikkat çekti. Partinin resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşım ile Bahçeli'nin sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Partiden yapılan bilgilendirme yazısında, "Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun." ifadeleri kullanıldı.

Paylaşımda ayrıca Bahçeli'nin kolu bandajlı fotoğrafına da yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN