DHMİ'den yüksek maaşlı iş fırsatı! Kadrolar açıklandı: O şartları sağlamak yeterli! Başvuru için son günler

DHMİ'den yüksek maaşlı iş fırsatı! Kadrolar açıklandı: O şartları sağlamak yeterli! Başvuru için son günler

Devlet kurumları tarafından gerçekleştirilen personel alımları yakından takip ediliyor. DHMİ personel alımları için düğmeye bastı. KPSS puanına göre yapılacak personel alımları kapsamında adaylardan istenen başvuru şartları da belli oldu. İşte tüm detaylar…

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ), Teftiş Kurulu Genel Müdürlüğü Kapsamında yeni memur alımı için düğmeye bastım. Yayınlanan duyuru ile birlikte adayların 2022 ve 2023 yılı KPSS puanlarına göre alım yapılacak aktarıldı. Memur alımları için adaylardan istenen şartlarda tek tek açıklandı. İşte tüm detaylar…

DHMİ PERSONEL ALIMLARI BAŞLADI

DHMİ, Genel İdari Hizmetler biriminde 8. sınıf seviyesinde çalışacak 5 Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacağını açıkladı. 5 kişilik kadro kapsamında 2 kişinin Hukuk, Siyasal Bilgiler, Ekonomi, İşletme veya alanlardan üniversite diplomasının olması gerektiği belirtildi.

dhmi-personel.jpg

1 kişinin Elektrik-Elektronik, Elektronik, Elektronik ve Haberleşme veya Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olma şartı istenirken 1 kişinin de Makine Mühendisliği bölümünden mezun olması istenmektedir. Bunun yanı sıra bir kişinin de İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun olması şartı aranıyor.

BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

DHMİ, kapsamında yapılacak personel alımları kapsamında adayların gerekli bilgi ve yeteneklere sahip olması gerektiği belirtildi. Yukarıda belirtilen kriterleri sağlayan adayların Devlet Hava Meydanları İşletmesi memur alım süreci kapsamında başvuruları 16-27 Ekim tarihleri arasında yapması gerektiği vurgulandı. Başvurular online platform üzerinden gerçekleştirilecek.

personel-basvuru-1.jpg

PERSONEL BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Adayların 657 sayılı devlet memurları kanununun 48. maddesinde yer alan özel şartları sağlaması gerekmektedir.

2022 veya 2023 yıllarında gerçekleştirilen KPSS sınavından P48 veya P3 kategorisinden en az 80 puan almış olması gerekiyor.

Adayların 35 yaşın altında olması gerekmektedir.

Başvurular 16 Ekim-27 Ekim 2023 tarihleri arasında elektronik ortamdan yapılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN