Dilan Polat 9 ay sonra evinde! Kardeşi son halini paylaştı

Dilan Polat 9 ay sonra evinde! Kardeşi son halini paylaştı

Geçtiğimiz yıl kasımdan bu yana cezaevinde olan Dilan Polat, iki hafta önce tutuksuz yargılanarak tahliye edildi. Tahliyesinin ardından 500 bin yeni takipçi kazanan Polat, 9 ay sonra evine döndü. Ancak, kardeşi Sıla Doğu'nun paylaşıp hızla sildiği fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından dolayı 1 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen operasyonlarda tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilan ve Engin Polat çifti hakkında geçtiğimiz hafta bir gelişme yaşanmıştı.

Dilan Polat, sürpriz bir şekilde tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi. Tahliye edilme anı, yabancı ajanslar da dahil olmak üzere geniş bir basın ordusu tarafından takip edildi ve Polat, aynı gün sosyal medya hesabında 500 bin yeni takipçi kazandı.

KARDEŞİ POLAT'IN SON HALİNİ ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

Tahliyenin ardından, Dilan Polat'ın 9 ay sonra evine dönmesiyle sosyal medya üzerinde yeni bir tartışma baş gösterdi. Sıla Doğu tarafından paylaşılan ve hızla silinen bir fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Fotoğrafta Dilan Polat’ın yüzü net bir şekilde görünmemekle birlikte, fiziki değişiminin belirgin olduğu gözlendi. Takipçiler, Polat’ın aşırı zayıfladığını ve adeta "bir deri bir kemik" kaldığını belirterek çeşitli yorumlarda bulundu.

Dilan Polat3

Kullanıcılar, Polat’ın değişimiyle ilgili olarak sosyal medyada “Ne olmuş sana Dilan?”, “Çok zayıflamış”, “Bir deri bir kemik kalmış resmen” gibi yorumlar yaptı.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN