Dilan Polat’ın 20 yıllık evliliği bitti iddiası

Dilan Polat’ın 20 yıllık evliliği bitti iddiası

Fenomen ve iş kadını Dilan Polat’ın 20 yıllık eşi Engin Polat tarafından aldatıldığı iddia edildi. İhaneti duyan ünlü fenomen eşini tek kalemde silerken, aldatıldığı kadın ise o ünlü isim çıktı. İsmi duyanlar ‘Yazıklar olsun’ dedi.

Lüks hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü fenomen Dilan Polat, eşi Engin Polat tarafından aldatıldığı iddiası herkesi şoke etti. İhanet İddiası sosyal medyada gündem olurken, Engin Polat’ın yazıştığı ismi duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi. Dilan Polat ise evi terk etti söyleniyor.

img-3390.jpeg

DİLAN POLAT’IN EVLİLİĞİ BİTTİ

Takvim’in haberine göre;Türkiye’nin en zengin çiftleri arasında yer alan Dilan- Engin Polat çiftinin 20 yıllık evliliği bitmek üzere. Polat, eşi Engin Polat tarafından aldatıldı.

img-3391.jpeg

ÜNLÜ GELİN ADAYI İLE ALDATMIŞ

Kısmetse Olur yarışmasının ünlü gelin adayı Melis Buse Betkayan’a mesaj attığı iddia edilen Engin Polat’ın, 20 yıllık eşi Dilan Polat’ı aldattığı ortaya çıktı. Aldatıldığını öğrenen Dilan Polat eşini takipten çıkarıp evi terk etti. Sosyal medya hesabından göndermeli paylaşımlar yapan Dilan Polat’a çok sayıda destek mesajları atıldı.

img-3392.jpeg

Adı aldatılma olayında geçen Melis Buse Betkayan Engin Polat’ı tanımadığını ve sadece Dilan Polat’ın yanında gördüğünü söyleyerek bir video paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN