Dilan Polat'ın kardeşleri için tahliye kararı

Dilan Polat'ın kardeşleri için tahliye kararı

Polatlar dosyasında yeni gelişmeler yaşandı. 4 Sulh Ceza Hakimliği Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluğuna devam edilirken aralarında Sıla Doğu ve Can Doğu için tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Gazeteci Emrullah Erdinç'in sosyal medyada yaptığı açıklamaya göre, Polat ailesinin aylık tutukluluk değerlendirmesi Nöbeti Sulh Ceza Hakimliği tarafından değerlendirildi ve Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında olduğu bir kaç şüphelilerin tutukluluğuna devam kararı verilirken bazı tutukluların serbest bırakıldığını belirtti.

İKİ ŞÜPHELİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILACAK

Daha önce 18 şüpheliden 6 kişi serbest bırakılmıştı. Kalan 12 şüpheliler arasında yer alan Sıla Doğu ve Can Doğu için adli kontrol şartıyla serbest bırakılacağı kaydedildi. Başka davadan tutukluluğu olmayan sanıklar cezaevinden tahliye edilecekler.

"TAHLİYE EDİLECEKLER"

Erdinç paylaşımında "Polatlar'ın aylık tutukluluk değerlendirmesi tamamlandı. 4 Sulh Ceza Hakimliği Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluğuna devam kararı verdi. Aralarında Sıla Doğu ve Can Dogu’nun da bulunduğu tutukluların ise tutuksuz yargılanmasına hükümetti. Başka davadan tutukluluğu olmayan sanıklar cezaevinden tahliye edilecekler." ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN