Diş hekiminin ölümüyle ilgili yeni gelişme! Karısı dahil 3 gözaltı

Diş hekiminin ölümüyle ilgili yeni gelişme! Karısı dahil 3 gözaltı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 7 Ocak’ta kendine ait evde başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulunan Diş Hekimi Mustafa Kalaycı’nın ölümü olayında yeni bir gelişme yaşandı. Konuyla ilgili diş hekiminin eşi A.K. ve F.U. ile M.K. gözaltına alınarak adliyeye gönderildi.

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 7 Ocak’ta kendine ait evde başından silahla vurulmuş halde ölü olarak bulunan Diş Hekimi Mustafa Kalaycı’nın ölümünün ardından Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlatmıştı. Çalışmalar tamamlandı. Cinayet Büro Amirliği şüphelilere yönelik operasyon düzenledi.

Kalaycı’nın eşi A.K. ve F.U. isimli kadın ile M.K. isimli erkek şahıs gözaltına alındı. Polisin yoğun güvenlik önlemleri arasında şüpheliler Gazipaşa Adliyesine gönderildi. 2’si kadın 3 şahıs, burada hakim karşısına çıkacak.

NE OLMUŞTU?

Olay, 7 Ocak’ta İstiklal Mahallesi Rasih Kaplan Caddesi üzerinde bulunan 4 katlı binanın 4’üncü katında yaşandı. Diş Hekimi Mustafa Kalaycı’ya ulaşamayan yakınları, emniyetten yardım istemiş, Kalaycı başından silahla vurulmuş halde ölü bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN