Dışardan bakınca Tofaş, içerisi BMV! O araca teklif yağıyor... Tasarımıyla çağ atlamış

Dışardan bakınca Tofaş, içerisi BMV! O araca teklif yağıyor... Tasarımıyla çağ atlamış

Kahramanmaraş’ta yaşayan 26 yaşındaki Ahmet Kuş, babasından kalan Tofaş marka aracına bebek gibi bakıyor. Araçlara ayrı bir tutkusu olan Kuş, aracını istediği gibi içi BMW marka araçlardan oluşan parçalar ile yeniden tasarladı. İşte görenlerin hayran kaldığı o araç…

Kahramanmaraş’ta yaşayan 26 yaşındaki Ahmet Kuş, babasının kendisine miras bıraktığı Tofaş marka aracına modifiye yapmaya karar verince aracın iç dizaynını BMW marka otomobilden esinlenerek tasarladı. Dışı Tofaş, içi BMW olan aracı görenler şaşıp kalırken, aracına piyasanın üzerinde yapılan teklifleri bile kabul etmeyen Kuş, aracına uzun yıllardır emek harcadığını ve bundan dolayı satmak istemediğini belirtti.

disi-tofas-ici-bmw-1.jpg

400 BİNE YAKIN HARCAMA YAPTI

Aracını görenlerin şaşırdığını anlatan Kuş, “Bu araba bana babamdan kalmaydı, şu ana kadar 350-400 bin lira harcamışımdır. Far tasarımlarımız, sunroof var, koltuklarımız yeni İzmir’de yapıldı. Ekstradan ses sistemimiz var şu anki değeri 70-80 bin lira. Görenler şaşırıyorlar, bazen bu nasıl araba diyorlar ama bazen helal olsun diyorlar” dedi.

disi-tofas-ici-bmw-2.jpg

SATMAYI DÜŞÜNMÜYOR

Aracına devamlı talip olanların çıktığını aktaran Kuş, 450.000 TL verene bile satmadığını ifade ederek, “Arabada emeğim çok emek verdiğim için çok düşünmüyorum şu an. Ama ilerleyen zamanlarda Allah bilir de şu an satmayı düşünmüyorum, zevk kısmındayım” şeklinde konuştu.

disi-tofas-ici-bmw-3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN