'Diyarbakırlı Ramazan Hoca' öldürüldü

"Diyarbakırlı Ramazan Hoca" olarak tanınan sosyal medya fenomeni Ramazan Pişkin, bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Polis kaçan saldırganı arama çalışmalarını sürdürüyor.

Valilik tarafından yapılan açıklamaya göre, sosyal medyada 'Ramazan Hoca' olarak tanınan Ramazan Pişkin, 31 Ocak günü öğle saatlerinde Kocamustafapaşa Caddesi'nde bulunan kendi işlettiği çay ocağında kimliği belirsiz bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Göğüs bölgesinden üç kez bıçaklanan Pişkin, olay yerine hızla intikal eden 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Ancak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

POLİS GENİŞ ÇAPLI OPERASYON BAŞLATTI

Saldırganın kimliğinin tespiti ve yakalanması için polis ekiplerinin titiz bir çalışma yürüttüğü belirtiliyor. Olayın ardından bölgede geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Polis, saldırganın yakalanması ve olayın aydınlatılması için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN