Doğalgaz ve soba yakanlara uyarı! Cumartesi günü etkisini gösterecek: İstanbul, Bursa, Çanakkale... Ölümcül olabilir...

Doğalgaz ve soba yakanlara uyarı! Cumartesi günü etkisini gösterecek: İstanbul, Bursa, Çanakkale... Ölümcül olabilir...

Doğalgaz ve soba yakanlara cumartesi günü (yarın) için uyarı verildi. İstanbul, İzmir, Çanakkale, Balıkesir ve daha birçok ilin bulunduğu Marmara ve Ege bölgesi etkilenecek. İşte uyarılar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından uyarı yapıldı. Yarından (Cumartesi) itibaren Marmara bölgesi ve Ege bölgesinde etkisini gösterecek. Yapılan uyarı doğalgaz ve soba yakanları işaret ediyor. İşte tüm detaylar...

SABAH SAATLERİNDE ETKİSİNİ GÖSTERECEK

Cumartesi günü için meteorolojik uyarı yapıldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından sabah saatlerinde etkisini gösterecek rüzgara dikkat çekildi. Güney ve güneybatı yönlerinden esecek "Lodos"; Edirne, Kırklareli, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde etkisini gösterecek. Rüzgarın kuvveti zaman zaman 40 - 70 km / saat, hamleli 80 km/saat hıza ulaşacak.

Rüzgarın etkileri Tekirdağ, İstanbul ve Bursa çevrelerinde de etkili olacak. Kuvveti 40 - 60 km / saat hıza ulaşacak. Belirtilen illerin yüksek kesimlerinde fırtına zaman zaman 70 km / saat hıza kadar yükselebilir.

t25-istanbul-icin-firtina-uya-133.webp

SOBA VE DOĞALGAZ UYARISI

Pazar günü öğle saatlerinden sonra lodosun etkisini kaybetmesi bekleniyor. Kuvvetli lodos sebebiyle olumsuzluklara karşı tedbirli olunması tavsiye ediliyor. Ağaç devrilmeleri, direk devrilmeler, ulaşımda olumsuzluklara karşı uyarı yapılırken, Doğalgaz ve Soba kaynaklı baca gazı zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması gerektiği paylaşıldı. Bu tip zehirlenmeler daha önce birçok kez görülürken ölümcül olabiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN