Doğum saatinizi öğrenebileceğinizi biliyor muydunuz? CİMER'den doğum saatinizi öğrenebileceksiniz

Doğum saatinizi öğrenebileceğinizi biliyor muydunuz? CİMER'den doğum saatinizi öğrenebileceksiniz

Doğum saatini öğrenmek isteyenler buna çok sevinecek! Doğum saatinizi bu kadar kolay öğrenebileceksiniz! CİMER'den doğum saati nasıl öğrenilir? İşte detaylar...

Doğum saati öğrenme işlemi, artık e-devlet üzerinden veya Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi resmi internet sitesinden kolayca yapılabilmektedir. Doğum saati sorgulaması yapmak isteyen kişiler, CİMER'in giriş sayfasında gerekli bilgileri girerek devam edebilirler. Ardından "Bilgi Edinme Sayfası"na giriş yaparak doğum saatlerini öğrenebilirler.

E-DEVLETE GİRİŞ YAPARAK DOĞUM SAATİNİZİ ÖĞRENİN

dogum-saati-nasil-ogrenilir-1.webp

Doğum saati öğrenmek isteyen kişiler, e-devlet üzerinden doğum bilgilerini sorgulayarak kolayca bilgi edinebilirler. E-devlete giriş yaptıktan sonra "e-İmzalı Doğum Raporları Sorgulama" ifadesini arama kısmına yazarak ilgili adımları takip edebilirler. Bu sayede doğum saatlerini öğrenme işlemini gerçekleştirebilirler.

HASTANEDEN DOĞUM SAATİ ÖĞRENME

dogum-saati-nasil-ogrenilir-2.webp

Hastane kayıtları üzerinden doğum saati öğrenmek isteyen kişiler de CİMER'e başvurabilirler. CİMER'in internet sitesine giriş yaptıktan sonra doğum saatlerini öğrenme dilekçesi ile kolayca bilgi talep edebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN