Kur düştü, A101 bazı zamları geri çekti

Kur düştü, A101 bazı zamları geri çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın döviz endeksli mevduat sisteminden sonra dolarda yaşanan düşüş zincir marketlerin etiket fiyatlarına da yansıdı. A 101, 5 liraya yakın fiyat indirimine gitti.

Kurda yaşanan yükselişe paralel olarak zincir marketlerde etiket fiyatlarına yüzde 40'a varan zam yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine toplantısında açıkladığı döviz endeksli mevduat sisteminden sonra dolar 18 liradan 12 liraya düşünce, etiketlere gelen zamlarda geri çekildi. A101 yüzde 40'a varan etiket zammını yaklaşık 5 liraya yakın geri çekti.

112 ÜRÜNE YÜZDE 40 ZAM YAPILMIŞTI

Doların 18'leri görmesinden sonra zincir marketlerde yaşanan etiket zammı, kurun düşmesiyle beraber geri çekildi. A101 geçtiğimiz günlerde 112 kaleme yaptığı yüzde 40' varan zammı kurda yaşanan düşüş ve sosyal medyada yapılan boykot çağrılarından sonra geri çekti.

Bazı ürünlerde yaşanan fiyat indirimleri ise şu şekilde:

etiket.jpgetiket2.jpgetiket3.jpg

paket.jpg

sut.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN