DP'li Enginyurt'un koruması, gazeteci Latif Şimşek’i darp ettiği suçlamasıyla tutuklandı

DP'li Enginyurt'un koruması, gazeteci Latif Şimşek’i darp ettiği suçlamasıyla tutuklandı

Gazeteci Latif Şimşek'in, televizyon programında kendisini darp ettiği suçlamasıyla şikayetçi olduğu, Demokrat Parti Milletvekili Cemal Enginyurt'un koruması olan şüpheli gözaltına alındı. Adliyeye çıkarılan Enginyurt'un koruması tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ve gazeteci Latif Şimşek dün akşam bir yayında tartıştı. Şimşek, tartışmanın büyümesiyle Enginyurt ve koruması olduğu söylenen kişinin kendisine fiziki saldırıda bulunduğunu söyleyerek Enginyurt ile korumasından şikayetçi oldu. Bunun üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Öte yandan Başsavcılık, Cemal Enginyurt hakkındaki soruşturma evrakının da Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderileceğini duyurdu.

Koruma gözaltında

Başsavcılık, olay sırasında televizyon programının yapıldığı kanalda resmi görevi bulunmayan ve Cemal Enginyurt'un koruması olduğu iddia edilen kişi hakkında gözaltı talimat verildi. Şüpheli koruma bugün gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüpheli çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN