DSİ KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı! Kadrolar belli oldu: O tarihlerde yapılacak! Sakın kaçırmayın

DSİ KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı! Kadrolar belli oldu: O tarihlerde yapılacak! Sakın kaçırmayın

Kurumlar tarafından yapılan personel alımları hız kesmeden devam ediyor. DSİ bünyesinde yapılacak personel alımları için detaylar belli oldu. Kadrolar belirlenirken başvuruları için son çağrılar yapıldı. İşte tüm detaylar…

Devlet Su İşleri tarafından yapılacak kadrolu personel alımları için detaylar belli oldu. İŞKUR üzerinden yapılacak yeni kadrolu devlet işçisi alımları için kadro detayları merak ediliyor. Şurada bulunacak adaylar için alım yapılacak iki farklı kadro bulunuyor. İşte tüm detaylar…

BAŞVURU İÇİN SON GÜN!

Devlet Su İşleri tarafından yapılacak personel alımları için detaylar belli oldu. Kadroya yerleşmek isteyen adayların 11 Mart 2024 tarihine kadar başvuru işlemlerini tamamlaması gerekiyor. Başvurular İŞKUR hizmet noktaları, İŞKUR 170 telefon numarası ya da İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

dsi-alimlari.jpg

DSİ PERSONEL BAŞVURUSU ŞARTLARI NELER?

Devlet Su İşleri bünyesinde yapılacak personel alımları için farklı şartlar istenmektedir. 2 ayrı kadro bulunurken adaylardan istenen başvuru şartları şu şekildedir:

Puantör İşçisi Alımı; Üniversitelerin Lisans İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye, Muhasebe Ve Finans Yönetimi, Bankacılık Ve Finans Bölümlerinin Birinden Mezun Olmak. EKPSS Katılmış Olmak. 18 ile 35 yaş aralığında olmak. İŞKUR İş İlan No (00008127901).

Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtım Teknikeri Meslek Yüksek Okulu elektrik enerjisi üretim ve dağıtım bölümü mezunu olmak. 18 ile 30 yaş aralığında olmak. İŞKUR İş İlan No (00008128376).

Kadrolu devlet işçisi alımları için iş başvurularında kişisel duruma engelli olan adayların iş başvurularının kabul edileceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN