Dubai'de dolgun maaşla iş fırsatı! İngilizce bilen Türkler için müthiş fırsat... Kiraya varana kadar her şeyi verecekler

Dubai'de dolgun maaşla iş fırsatı! İngilizce bilen Türkler için müthiş fırsat... Kiraya varana kadar her şeyi verecekler

Yurt dışında çalışma imkanı arayanlar Dubai’de dolgun maaşla iş fırsatı resmen ayağınıza geldi. İngilizce bilen Türkler için bu fırsat kaçırılmaz derecede önemli. Maaşının yanı sıra kiraya kadar her masrafı karşılayan şirkette çalışmak isteyenler şartları araştırmaya başladı bile. İşte konuya ilişkin detaylar…

Farklı bir ülkede çalışmak isteyen, daha dolgun maaşlar kazanmak isteyen, daha iyi koşullarla bir meslek yapmak isteyen kişiler özellikle de yurt dışı iş ilanlarına yoğun ilgi gösteriyor. Bu ilan da Dubai merkezli Emirates firmasının iş ilanı. Bu kapsamda birbirinden iyi koşullarla Türkiye’den kabin memuru alımı yapacaklar. İşte alımlara ilişkin detaylar…

yeni-proje-4-002.jpg

EMİRATES TÜRKİYE’DEN KABİN MEMURU ALACAK

Çok uluslu kabin memuru alımları için Türkiye’ye gelen Dubai merkezli Emirates, bu yılın Kasım ayı görüşmelerinden sonra aralık ayı için de yeni planlamasını yaptı. Bu kapsamda başvuruları değerlendireceği tarih ve mekanlar şu şekilde açıklandı:

• 8 Aralık 2023 tarihinde Mövenpick Hotel İzmir’de,

• 19 Aralık 2023 tarihinde The Marmara Antalya’da,

• 28 Aralık 2023 tarihinde DoubleTree by Hilton Bodrum’da

yeni-proje-2-001.jpg

İLK BAŞVURU İNTERNET ÜZERİNDEN

Adayların ilk olarak “İngilizce” dilinde yazılmış CV’lerini güncel fotoğraflarıyla beraber internet üzerinden başvuru yapacaklar. Daha sonra firmadan dönüş alan adaylar değerlendirme gününe katılmaya hak kazanacak. Adaya belirtilen tarih ve yerde mülakat gerçekleştirilecek.

DUBAİ’DE KABİN MEMURLARINA TANINAN HAKLAR

Dubai'de kabin memuru olan kişilerin dolgun maaşlarının yanı sıra yararlandığı farklı avantajlar da var. Bu avantajlar hem sosyal hayatta hem de iş hayatında kişilerin oldukça işine yarıyor. Dubai'de kabin memuru olanların yararlandığı fırsatlar şunlardır:

Vergiden muaf bir maaş.

Havayolu tarafından karşılanan konaklama.

Kapsamlı sağlık sigortası.

İşe gidiş ve dönüşlerde özel transfer hizmeti.

Dubai'deki AVM ve eğlence merkezlerinde özel indirimler.

yeni-proje-3-002.jpg

BU İŞ İÇİN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Emirates’in bir çalışanından beklediği en büyük öncelik güvenliktir. Dolayısıyla bu işe aday olan kişilerin kendinden emin virgül özgüvenli bir şekilde liderlik etmesi gerekir. Bunun yanı sıra uçak içi hizmetlerin, güvenlik ve emniyet prosedürlerinin yönetiminin kontrolünü üstlenmesi bekleniyor.

Bunların yanı sıra firma kabin ekibinin tamamına, havayolunun Dubai’deki son teknolojiyle donatılmış havacılık akademisinde birinci sınıf bir eğitim verecek.

36 YILDIR TÜRKİYE’YE UÇUŞ YAPIYOR

Tam 36 yıldır Türkiye’ye uçuşlar düzenleyen Emirates, şu anda İstanbul’da haftalık 21 sefer ile Dubai ve 130’dan fazla şehre seferler düzenliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN