Dünyanın en korkunç yılanı! Görenlerin ağzı açık kaldı, buda ne böyle... Bu videoyu izlemeden önce iki kere düşünün!

El Nino ile birlikte sıcaklıklar hızla artmaya başladı. Artan sıcaklıklar ile birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamında dahil olurken gelen son görüntüler tüyleri diken diken etti. Dünyanın en korkunç yılanı! Görenlerin ağzı açık kaldı, buda ne böyle. Bu videoyu izlemeden önce iki kere düşünün. Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Büyük yılan istilası başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Sıcak hava ile birlikte yılan vakaları hızla artarken paylaşılan son görüntüler herkesi şoke etti. Dünyanın en korkunç yılanı! Görenlerin ağzı açık kaldı, buda ne böyle... Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Bu videoyu izlemeden önce iki kere düşünün! Bu yılanı gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın.

ghhghg-2023-07-30t132749-047.jpg

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle takip edilmekte. Sıcak hava ile birlikte yılan ihbarları üst üste gelirken sosyal medyada paylaşılan görüntüler tüm dünyayı ayağa kaldırdı.

DÜNYANIN EN KORKUNÇ YILANI! GÖRENLER BİR DAHA BAKAMIYOR

Yılanlar adeta topraktan fışkırmaya başlarken sosyal medyadan paylaşılan görüntüler viral olmaya devam ediyor. Paylaşılan son video herkesi şoke etti. Bir videoda ağaç dibinde dinlenmek isteyen adamın gömleğinin içinden yılan girdi. Yılanın görüntüsü ise korkunç.

BU VİDEOYU İZLEMEDEN ÖNCE 2 KERE DÜŞÜNÜ

Adamın gömleğine giren zehirli yılan adamın koltuk altından kafasını uzatarak dışarı çıktı. Gömleğinin içindeki yılanı fark eden eden adam panikleyerek ne yapacağını şaşırdı. Yanındaki arkadaşları hemen gömleğini çıkarmak istedi ancak yılanın tıslamaları herkesi korkuttu. Gömleğini çıkaran adam zehirli yılanın ısırığından kurtuldu.

gfgfgfgf-2023-07-30t132734-917.jpg

UZMANLAR UYARDI: YILAN İSTİLASI BAŞLADI

Paylaşılan görüntüler sonrası uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte yılan vakaların daha da artacağını ifade eden yetkililer, bölge halkını yılan saldırılarına karşı dikkatli olunması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN