Dünyanın en ünlü YouTuber'ı MrBeast çekiliş düzenlemişti! Kazananlardan birisi Türkiye'den çıktı! Tam 25 bin dolar

Dünyanın en ünlü YouTuber'ı MrBeast çekiliş düzenlemişti! Kazananlardan birisi Türkiye'den çıktı! Tam 25 bin dolar

Dünyanın en çok seyredilen popüler YouTuber'ı MrBeast, 250 bin dolarlık çekiliş düzenledi. Çekilişi kazananlardan birisi Türk! Tam 25 bin dolar kazandı! Sevincini böyle paylaştı...

Dünyaca ünlü YouTuber MrBeast, geçtiğimiz günlerde X platformunda yaptığı paylaşım ile bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. MrBeast'in videosu, sadece dört günde YouTube'da 4 ayda 212 milyon izlenmeye ulaşırken, X platformunda ise sadece 2 günde 88 milyon izlenme sayısına ulaşmıştı.

250 BİN DOLARLIK ÇEKİLİŞ

cekilis.jpg

Bu olağanüstü başarının ardından MrBeast, sosyal medya hesabından yaptığı bir duyuru ile takipçilerine eğlenceli bir teklifte bulundu. 'Tweet'imi rt'leyen ve beni takip eden 10 kişiye eğlence amaçlı 25 bin dolar vereceğim. (X platformundan paylaştığım videonun kazancı 250 bin dolar) Kazananları 72 saat içinde seçeceğim.' şeklindeki gönderisiyle çekilişi duyurdu.

KAZANANLARDAN BİRİSİ TÜRKİYE'DE

mrbeast-kimdir-1.webp

Sonuçlar açıklandığında, şanslı isimler arasında Mehmet Cemil Kemaloğlu'nun da bulunduğu öğrenildi. Kemaloğlu, çekilişi kazandığını öğrenince sosyal medyadan açıklamada bulundu. Sevincini dile getiren Kemaloğlu, "2024'ün başında anne karnında ölür dedikleri canım kızım iyileşti ve kısa süre içinde doğacak. Yine iki gün önce babamın 2 yıldır mücadele ettiği kanseri tamamen yendiğini öğrendim ve bugün de öylesine retweetlediğim @MrBeast çekilişinden 25k dolar kazandım. Geçen yıl ne kadar kötüyse bu yıl da o kadar iyi başladı. Paranın hepsini kızım için saklıcam. Mesaj atan, dürten herkese teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN