Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü! Genç kadını öyle bir yerinden ısırdı ki... Gördüğünüz gibi kaçın!

Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü! Genç kadını öyle bir yerinden ısırdı ki... Gördüğünüz gibi kaçın!

Havaların soğumasıyla birlikte yılanların yuvalarına girmesi beklenirken gelen son haber şoke etti. Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü. Tam 2 metre boyunda! Gen kadını öyle bir yerinden ısırdı ki görenler hayrete düştü. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. Gördüğünüz gibi arkanıza bakmadan kaçın!

Yılanlar artan popülasyonları ile daha saldırgan hale geldi. Havaların soğumasına rağmen toprak altına girmeyen yılanlar dehşet saçmaya devam ediyor. Dünyanın en zehirli yılanı o ilimizde görüldü. Genç kadını öyle bir yerinden ısırdı ki... Uzmanlar acil durum uyarısında bulundu. Gördüğünüz gibi kaçın.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİ YILANI!

Son dönemde yılan haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. O ilimizden gelen görüntüler ise herkesi şoke etti. Dünyanın en zehirli yılanı olan engerek köpeğini gezdiren bir genç bayanı ısırdı.

dunyanin-en-zehirli-yilani-o-ilimizde-goruldu-genc-kadini-oyle-bir-yerinden-isirdi-ki-gordugunuz-gibi-kacin-1.jpg

GENÇ KADINI ÖYLE BİR YERİNDEN ISIRDI Kİ...

Köpeğini gezdiren genç kadın zehirli engerek tarafından ayak bileğinden sokuldu. Sokulduğunu anlayan genç kadın apar topar hastaneye kaldırıldı.

dunyanin-en-zehirli-yilani-o-ilimizde-goruldu-genc-kadini-oyle-bir-yerinden-isirdi-ki-gordugunuz-gibi-kacin.jpg

UZMANLAR ACİL KODLA UYARDI: GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ KAÇIN

Gelen görüntüler sonrası uzmanlar son dakika uyarısında bulundu. Yılanların artan popülasyonları yüzünden daha saldırgan hale geldiğini belirten yetkililer, bölge halkını yılan saldırılana karşı daha dikkatli olması konusunda uyardı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN