Edip Uğur, beyin tümörü ile savaşıyor

Edip Uğur, beyin tümörü ile savaşıyor

Beyin tümörü teşhisiyle hastaneye kaldırılan eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un ameliyat sonrası tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Uzun süredir beyin tümörü ile mücadele eden eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'un tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Bir ay önce ameliyat olan ve hala hastanede tedavisi süren Uğur'un durumu ciddiyetini koruyor. Acıbadem Altunizade Hastanesi'nde tedavisi süren Uğur'a ilaç tedavisi uygulanıyor. Uğur'un tedaisi tamamlana kadar hastanede kalmaya devam edeceği belirtildi.

Beyin tümörü teşhisiyle hastaneye kaldırılan Edip Uğur, bir ay önce ameliyat olmuştu.

EDİP UĞUR KİMDİR?

Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, 2017 yılında hem AK Parti'den hem de Belediye Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı.

Gözyaşları içinde istifa eden Uğur, şunları kaydetmişti: Yolsuzluğunuz yok, usulsüzlüğünüz yok, başarısızlığınız yok, FETÖ bağlantınız yok ama ailenize ve evinize kadar ulaşan tehditler. Katlanacak bir durum olmanın ötesine geçmiştir. AK Parti'de siyaset yapma imkanımız ortadan kaldırılmıştır. Partimden ve belediye başkanlığı görevimdem ayrılıyorum. Tek endişem başladığımız projelerin yarım bırakılarak insanlarımızın beklentilerinin boşa bırakılmasıdır.

"ÜZGÜNÜM, KIRGINIM VE AMA HUZURLUYUM..."

Bundan önce veda ve vefa vurgusu yapmıştım. Şimdi bütün varlığımla külli iradeye teslim olarak cüzzi irade ile milletime vefa gösteriyorum. Partime ve başkanlık görevime burada veda ediyorum. İnancım ve itikatım gereği, olanda hayır vardır. Üzgünüm, kırgınım ama huzurluyum. Çünkü vicdan rahatlığı ile bu kararı almış bulunuyorum. Bugüne kadar aldığım görevlerde hemşehrilerime hizmet etme gayretinde oldum. Bana destek olan herkese ve aileme teşekkür ediyorum."

2014'DE BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

Edip Uğur, 7 Nisan 1950'de Balıkesir'de doğdu. Uğur, orta öğrenimini İstanbul Işık Lisesi'nde, yüksek öğrenimini İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Kimya Mühendisliği Bölümü'nde tamamladı.

Uğur, Balıkesir Milletvekili olarak 18. dönemde ilk kez Parlamento'ya girdi. Adalet ve Kalkınma Partisi Balıkesir Kurucu İl Başkanlığı da yapan Uğur, 22. 23. ve 24. dönemde üç defa üst üste milletvekili seçildi. 2008 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 'Mali ve İdari İşler Başkanı' olarak görev yaptı.

30 Mart 2014'teki yerel seçimlerde, Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN