Efes Antik Kenti'nde gerginlik! İçeriye alınmadılar: Alkışlarla protesto ettiler

İzmir'in Selçuk ilçesinde bulunan Efes Antik Kenti'nde gerginlik! İçeriye alınmadılar, alkışlarla protesto ettiler! Apar topar iptal edildi...

Türkiye'nin en turistik yerlerinden biri olan Efes Antik Kenti'nde, bayram tatilinde yaşanan olaylar ziyaretçilerin tepkisine neden oldu. Her yıl ortalama 1.5 milyon turistin ziyaret ettiği antik kent, ünlü bir cruise gemisiyle gelen yabancı turistler için kapatıldı.

TURİSTLERE ÖZEL DAVET PROTESTO EDİLDİ

Antik kent, özel bir davet kapsamında yabancı turistler için kapatılarak, içeriye masalar yerleştirildi ve bireysel olarak gelen birçok kişinin girişi engellendi. Bayram tatilinde turistik yerleri gezmeyi planlayan vatandaşlar, bu durumu protesto etti.

KISA SÜRELİ KAPALI KALAN EFES ANTİK KENTİ YENİDEN AÇILDI

Protestoların ardından, özel davet kısa sürede sonlandırıldı ve Efes Antik Kenti, ziyaretçilerin girişine yeniden açıldı. Yaşanan bu olay, yerli turistler arasında hayal kırıklığı yarattı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Ruandaya taziye mesajı - Dünya Haberleri

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN