Ekrem İmamoğlu: aylardır kızıma vakit ayıramıyordum

Ekrem İmamoğlu: aylardır kızıma vakit ayıramıyordum

Cumhurbaşkanlığı seçimi süreci nedeniyle yoğun bir dönem geçiren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçimlerin sona ermesiyle birlikte nihayet ailesine vakit ayırabildi. İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte kızının voleybol maçını tribünden izledi. İmamoğlu o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yoğun bir dönem geçirdiği Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinin ardından nihayet ailesine vakit ayırabildiğini Twitter hesabından duyurdu. Uzun bir süredir ailesiyle yeterince zaman geçiremediğini ifade eden İmamoğlu, ilk fırsatta eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte kızının voleybol maçına katıldıklarını ve takımını alkışladıklarını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla 101 noktada gerçekleştirdiği mitinglerle büyük bir çaba sarf eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim sürecinin sona ermesiyle birlikte ailesiyle vakit geçirmenin mutluluğunu yaşadı. Yoğun çalışma temposu nedeniyle kızıyla yeterli vakit geçiremediğini ifade eden İmamoğlu, bu durumu Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

İmamoğlu'nun paylaşımında "Aylardır kızıma vakit ayıramıyordum. İlk fırsatta eşim Dilek ile Beren'in voleybol maçına gittik, takımını alkışladık." sözleri yer aldı. Seçim sürecindeki yoğun çalışma temposu nedeniyle ailesine yeterli zaman ayıramamanın kendisini üzdüğünü belirten İmamoğlu, seçimlerin sona ermesiyle birlikte ailece bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını vurguladı.

Ekrem İmamoğlu'nun aile odaklı paylaşımı, siyasetçilerin insan ilişkilerini ve aile değerlerini önemsediklerini göstermesi açısından dikkat çekici oldu. Seçim sürecindeki yorucu tempo ve çalışmaların ardından ailesiyle birlikte vakit geçiren İmamoğlu, bu paylaşımıyla aile birliğine verdiği önemi vurguladı. Aynı zamanda, siyasetçilerin kamusal görevlerinin yanı sıra aile hayatlarına da zaman ayırmanın önemini anlatarak, diğer politikacılara da örnek oluşturdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN