İmamoğlu ve Yerlikaya son durumu paylaştı: Zor olanı geride bıraktık

İmamoğlu ve Yerlikaya son durumu paylaştı: Zor olanı geride bıraktık

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentteki son durumla ilgili radar görüntüsü paylaşarak, , “Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım” uyarısında bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu ise, "Kar yağışı Pazar günü de devam edecek ama zor olanı geride bıraktık" dedi.

Günlerdir İstanbul'da beklenen kar, kentte etkisini sürdürüyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Valiliği'nin uyarıları devam ederken; Ekrem İmamoğlu yeni bir açıklamada bulundu.

İmamoğlu, ''Son 30 yılın en soğuk ve yoğun kar yağışlı günlerini yaşadık. Öncelikle İBB ile koordineli hareket eden 16 milyon İstanbullu hemşehrime ve sahada emek veren binlerce yol arkadaşıma teşekkür ederim. Kar yağışı Pazar günü de devam edecek ama zor olanı geride bıraktık'' açıklamasında bulundu.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kentteki son durumla ilgili radar görüntüsü paylaştı.

“Lütfen tedbiri elden bırakmayalım” diyen Vali Yerlikaya, “Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım” uyarısında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN