Elektrik ve doğalgaza zam geleceği iddiasına Bakan Bayraktar'dan yanıt! Döviz ve maliyetler artmaya devam ediyor

Elektrik ve doğalgaza zam geleceği iddiasına Bakan Bayraktar'dan yanıt! Döviz ve maliyetler artmaya devam ediyor

Yüksek enflasyon ve döviz kurlarının yükselmesi nedeniyle üretim maliyetleri de her geçen ay yükseliyor. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, elektrik ve doğalgaz ücretlerine zam yapılıp yapılmayacağını açıkladı. İşte detaylar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Uşak'ta açıklamalarda bulundu.

"İLAVE GAZ REZERVİ BULABİLİRİZ"

Bakan Bayraktar, "Dün akşam itibarıyla Sakarya gaz sahasının daha kuzeybatısında bir sahada 'Göktepe' adını verdiğimiz bir sahada yeni bir kuyu kazmaya başlıyoruz. İnşallah bu kuyumuzdan önümüzdeki birkaç hafta içerisinde yeni bir keşif ve bu bulduğumuz rezerve ilave bir rezerv buluruz. Bütün çalışmamız, bütün gayretimiz bu yönde olacak" ifadelerini kullandı.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZA ZAM GELECEK Mİ?

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, Bakan Bayraktar aynı zamanda nisan ayında elektrik ve doğalgaz fiyatlarında da herhangi bir değişiklik olmayacağını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN