Elektrikli devi Tesla o ilde mağaza açıyor! Personel arayışı başladı: Tesla’da çalışmak isteyen elini çabuk tutsun

Elektrikli devi Tesla o ilde mağaza açıyor! Personel arayışı başladı: Tesla’da çalışmak isteyen elini çabuk tutsun

Elektrikli otomobil devi Tesla İstanbul ve Ankara’dan sonra o ilde de mağaza açacağını duyurdu. Tesla’da çalışmak isteyenler bu fırsatı kaçırmasın! Personel arayışı başladı, Tesla’da çalışmak isteyen elini çabuk tutsun. İşte Tesla’nın alım yapacağı pozisyonlar...

Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticilerinden biri olan Tesla, Türkiye pazarına Nisan 2023'te adım atmış ve İstanbul ile Ankara'da mağazalar açarak satışlarına başlamıştı. Şimdi ise Tesla'nın İzmir'de de bir mağaza açacağı haberi gündeme bomba gibi düştü.

TESLA HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPACAK?

Yeni platform ile Tesla fiyatları ucuzlayacak - ShiftDelete.Net

Tesla'nın İzmir mağazası için iş ilanları oluşturduğu ortaya çıktı. Şirket, resmi web sitesi üzerinden yayınladığı iş ilanlarıyla İzmir'deki yeni mağazasında çalışacak personeller arıyor. Halihazırda İstanbul ve Ankara'daki mağazalar için yeni personel arayışında olan Tesla, İzmir için de servis müdürü, otomotiv teknisyeni, mağaza müdürü ve satış danışmanı gibi pozisyonlar için işe alım yapacak.

Tesla İzmir mağazası

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN