Elinizdeki dolardan kurtulun! Düşüş trendi başladı! İslam Memiş son kez uyardı

Elinizdeki dolardan kurtulun! Düşüş trendi başladı! İslam Memiş son kez uyardı

Dolar TL kuru 24 TL’ye yaklaşırken 21 Haziran Çarşamba günü düşüş yaşadı. Piyasa uzmanı İslam Memiş, elinde dolar olanlara uyardı. Güvenli emtianın altın olduğunu her fırsatta dile getiren Memiş, dolar için bakın hangi uyarılarda bulundu? Elinde Doları olan hemen kurtulursun… Büyük düşüş yolda

Piyasa değerlendirmeleri ile dikkat çeken İslam Memiş, yatırım araçlarını satıp TL’ye geçtiğini duyurmuştu. Dolar kuru için her fırsatta bozdurun uyarısı yapan Memiş, flash bir paylaşım yaptı. Dolar yatırım yapanlar dikkat! Zarara uğrayabilirsiniz

ELİNDE DOLARI OLAN DİKKAT! ZARARA UĞRAYABİLİRİMSİNİZ

24 TL’ye ulaşan dolar TL kuru pazartesi gününe düşüşle başladı. Dolar yatırımı yapanlar ise tedirginlik yaşarken doların yükselip yükselmeyeceği merak konusu oldu. Elinde dolar bulunduranlar için Memiş son kez uyardı.

img-2684.jpeg

İSLAM MEMİŞ’TEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan İslam Memiş, “Size ne, TL’ye geçmeyin, uçacak mı demişler” şeklinde bir ifade kullanıldı..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN