Emekli maaşı zammı ile promosyonlar güncellendi! Bu maaşa bu promosyon diyerek Ziraat Bank, Vakıfbank ve Halkbank güncelledi!

Emekli maaşı zammı ile promosyonlar güncellendi! Bu maaşa bu promosyon diyerek Ziraat Bank, Vakıfbank ve Halkbank güncelledi!

Ülkemizin gündeminde yer alan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesi ile birlikte açıklamalar gelmeye devam ediliyor. İlk etapta 2 milyon 250 bin çalışan yapılan düzenleme ile birlikte emeklilikten faydalanabilecek. EYT'den emekli olan vatandaşlar henüz emekli maaşı almadan yapılacak olan güncelleme ile birlikte 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye yükseltilecek. Yapılacak olan zam ile birlikte bankalar tarafından promosyon güncellemesi yapıldı. İşte tüm detaylar...

ZAMLI EMEKLİ MAAŞI PROMOSYONLARI UÇURDU

Ülkemizde uzun zamandır gündemde yer alan Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesine dair yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu tarafından yapılan düzenleme ile birlikte EYT düzenlemesi kabul edildi.

28 Şubat tarihi gününde yayınlanan Resmi Gazete sayısıyla birlikte EYT düzenlemesi yasalaştı. Emekli maaşlarına geleceği belirtilen maaş zammı ile birlikte bankalardan promosyon atağı geldi.

EYT düzenlemesi ile birlikte bankalar tarafından emekli promosyon rekabeti yeniden hız kazandı. Belirtilen en düşük emekli maaş zammı ile birlikte kamu bankaları promosyon ödemelerini güncelledi. EYT kapsamında emekli olan vatandaşların maaşlarının yükselmesi ile birlikte miktarlar artış gösterdi.

0x0-emeklilere-taban-ucret-5500-tl-bankalar-pes-pese-acikladi-hangi-banka-ne-kadar-promosyon-veriyor-2022-emekli-p-1657526194874.jpg

KAMU BANKALARI EMEKLİ PROMOSYONU!

Emekli maaşları için belirtilen zam ile birlikte Ziraat Bank, Vakıfbank ve Halkbank tarafından paylaşılan emekli promosyon rakamları şu şekilde;

Maaşı 3.500.-TL ye (3.500.-TL hariç) kadar olanlara 3 yıl için toplam 3.000.- TL, promosyon ödemesi yapılıyor.

Maaşı 3.500 - 7.500.-TL (7.500.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 3.500.- TL, promosyon ödemesi yapılıyor.

Maaşı 7.500 – 10.000.-TL (10.000.-TL hariç) arasında olanlara 3 yıl için toplam 4.500.- TL, promosyon ödemesi yapılıyor.

Maaşı 10.000.-TL ve üzeri olanlara 3 yıl için toplam 5.000.- TL promosyon ödemesi yapılıyor.

paralar.webp

EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMESİNDEN NASIL FAYDALANILIR?

Emekli promosyonlarından faydalanabilmek için şartları yerine getirmeniz gerekiyor. Emeklilikten faydalanan vatandaşlar gerekli olan koşulları yerine getirmesiyle birlikte promosyon ödemesinden yararlanabilecek. Ziraat Bank, Vakıfbank ve Halkbank şubesine müracaat ederek maaşını taşıyan ve 3 yıl boyunca aynı bankadan maaş alacağına dair taahhüt vermesi halinde promosyon ödemesinden faydalanabilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN