Emekli polis, eşini ve oğlunu öldürüp tarlaya gömmüştü! İlk ifadesi ortaya çıktı

Emekli polis, eşini ve oğlunu öldürüp tarlaya gömmüştü! İlk ifadesi ortaya çıktı

İstanbul’da yaşayan emekli polis memuru Cengiz Bedir’in boşanma aşamasındaki eşi Zeynep Bedir ve oğulları Tarık Bedir’i öldürüp Karıklareli’nde tarlaya gömdüğü vahşete ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Bedir ilk ifadesinde boşanmak isteyen eşini kararından vazgeçirmeye çalıştığını, çıkan tartışmada eşi ve oğlunu öldürdüğünü itiraf etti. Bedir'in, cesetleri gömmeden önce satırla parçalara ayırması kan dondurdu.

Dehşet veren olay, Bağcılar’a bağlı Sancaktepe Mahallesi’nde geçen cuma yaşandı. Emekli polis memuru Cengiz Bedir, boşanma aşamasında olduğu ve kendisi hakkında uzaklaştırma kararı aldıran Zeynep Bedir ile oğlu Ömer Faruk Bedir’i tabancayla öldürdü. Dehşet yakınlarının anne ve oğlundan haber alamaması üzerine emniyete başvurmasıyla ortaya çıktı. Yağmur nedeniyle araçların girip çıkmakta zorlandığı tarlaya gitmesinden şüphelenilen Cengiz Bedir gözaltına alındı.

Boşanma aşamasındaki eşi Zeynep Bedir ile oğlu Tarık Bedir’i İstanbul’da öldürdükten sonra Kırklareli’nde tarlaya gömen Cengiz Bedir’in ilk ifadesi ortaya çıktı.

TAŞIMAK İÇİN YARDIM ALMIŞ

Bedir, Zeynep Bedir'in evine boşanmaktan vazgeçirmek için evine gittiğini ve tartışma çıktığını iddia etti. Anne ve oğlunun kendisine saldırdıklarını iddia eden Bedir, onları öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı, cesetleri plastik poşetlere koyduktan sonra otomobiline götürmek için apartmanın girişinde iş yerleri bulunan yabancı uyruklu 2 kişiden yardım aldığını da belirtti.

CESETLERİ PARÇALAMIŞ!

Cinayetin ardından cesetleri gömmek için Karıklareli'deki tarlasına götürdüğünü belirten Bedir, aracının lastikleri çamura saplanınca cesetleri satırla parçalara ayırdığını anlattı. Jandarma ve polis, kadavra köpeklerinin de yardımıyla Zeynep Bedir ile oğlu Ömer Faruk Bedir’in parçalanmış cansız bedenlerini gömülü olduğu tarladan çıkardı.

ytttt.jpg

Cengiz Bedir ile cesetleri otomobiline taşımasına yardım eden Muhammet Nurettin S. ile M. Subhi M. sorgularının ardından Bakırköy Adliyesi’ne gönderildi.

Öte yandan, Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu 2024 Şubat ayı raporunda bu ay 36 kadının öldürüldüğünü açıkladı. Öldürülen kadınların 10’u eşleri, 7’si eski eşleri, 7’si birlikte oldukları kişi, 4’ü babası, 3’ü oğlu, 2’si tanıdık biri, 1’i ise tanımadığı biri tarafından öldürüldü. 2 olayda ise failin yakınlığı belirlenemedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN