Emeklilere bir müjde de ING Bank'tan geldi! Promosyon arayışında dikkat çeken rakamlar... Yeni kampanya duyuruldu!

Emeklilere bir müjde de ING Bank'tan geldi! Promosyon arayışında dikkat çeken rakamlar... Yeni kampanya duyuruldu!

Ülke gündeminde yer alan emekli promosyon ödemeleri güncellenmeye devam ediyor. Emekli vatandaşların dikkatini çeken promosyon ödemelerinde yapılan güncellemeler üst üste geliyor. Bankalar arasında yaşanan rekabetin artmasıyla birlikte ING Bank milyonlarca vatandaşın yüzünü güldürdü. Emekli promosyon rakamları ve kampanyasını güncelledi. Peki emekli promosyonu ne kadar oldu? İşte tüm detaylar...

PROMOSYON REKABETİ DEVAM EDİYOR!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen emekli promosyonlarında ING Bank bir yenisini duyurdu. 2022 yılı ile birlikte gündemde yer alan emekli promosyonları güncellenmeye devam ediyor. 2023 yılının ocak ayı ile birlikte güncellenen maaşlara göre yeni promosyon ödemelerini duyuran bankalar arasındaki rekabet son ayda kızgınlaştı.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) düzenlemesinin yürürlüğe girmesi ile birlikte emekli promosyonlarını güncelleyen bankalar rekabet ortamını canlandırmaya devam ediyor. Hızlı bir şekilde devam eden promosyon yarışına son nokta ING Bank'tan geldi.

ING Bank tarafından güncellenene emekli promosyon ödemeleri ile birlikte emekli vatandaşlar rotasını yeniden çizdi. EYT'li vatandaşları kendisine müşteri etmek için çalışan bankalardan üst üste promosyon güncellemeleri geliyor.

emekliler-icin-kritik-gun-bugun-aciklanacak.webp

ING BANK GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU!

ING Bank tarafından güncellenen promosyon ödemeleri kısa sürede dikkat çekti. EYT'den faydalanan emekli vatandaşlar emekli promosyonunu en uygun bulduğu bankaya yöneliyor. Güncellenen promosyon ödemeleri ile birlikte ING Bank tarafından 7 bin 500 TL'ye kadar promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

Ayriyeten ING kredi kartları ile birlikte emekli maaş müşterilerine özel 1000 TL bonus veriliyor. Toplamda ise 8 bin 500 TL seviyelerine varan emekli promosyonundan faydalanabilirsiniz.

enflasyon-zam-mtjy.jpg

ING BANK EMEKLİ PROMOSYONU NASIL ALINIR?

Sürekli olarak güncellenen emekli promosyonları ile birlikte promosyon ödemelerinin nasıl alınacağı da araştırılıyor. ING Bank tarafından güncellenen promosyon rakamlarının nasıl alacağını araştıran emekli vatandaşlara detaylarda bilgi verildi.

ING Bank tarafından paylaşılan emekli promosyon ödemesinden faydalanabilmek için öncelikle maaşınızı ING Bank'a taşımanız gerekir. Daha sonrasında 3 yıllık taahhüt imzalayarak 3 yıl boyunca aynı bankadan emekli maaşı alacağınıza dair söz vermeniz gerekir. Bu durumda promosyon ödemesinden faydalanabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN