EnerjiSA işçileri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

EnerjiSA işçileri Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

EnerjiSA'da işten çıkarılan arkadaşlarının işe geri alınmasını isteyen işçiler ve DİSK/Enerji-Sen Genel Başkanı Süleyman Keskin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

Türkiye Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu'na (DİSK) bağlı Elektrik Gaz Su Baraj Sendikası (ENERJİ-SEN) üyesi olup EnerjiSA'da işten çıkarılan arkadaşlarının işlerine geri dönmesini isteyen işçiler, eylemlerine devam ediyor. İşçilerden bir heyet CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti.

DİSK/Enerji-Sen Genel Başkanı Süleyman Keskin'in de içerisinde bulunduğu EnerjiSa işçileri, yaşadıkları sorunları Kılıçdaroğlu ile paylaştı.

Kılıçdaroğlu, EnerjiSA’da yaşanan işten çıkarmaların kabul edilemez olduğunu ve konuyu takip edeceklerini belirtti.

3 ANA TALEP

Elektrik dağıtım şirketi EnerjiSa’nın işten çıkardığı işçiler, Başkent Elektrik Genel Müdürlüğü önünde 28 Mart günü eyleme başladı. EnerjiSa’nın işten çıkardığı ve aralarında DİSK/Enerji-Sen işyeri temsilcilerinin de olduğu 10’u aşkın işçinin, işlerine geri dönmesi talep edildi.

İşçilerin başlıca üç talebi şu şekilde:

"* İşten atılan her arkadaşımız işine geri dönsün.
* EnerjiSA, işten atmaların son bulduğuna dair resmi bir açıklama yapsın.
* İşyerlerinde işçilerin sendika tercihlerinden dolayı gördüğü mobbinge son verilsin"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN