Erdoğan bayram ikramiyesini uçurdu! Yeni rakam memur maaşına eşitlendi

Erdoğan bayram ikramiyesini uçurdu! Yeni rakam memur maaşına eşitlendi

Kurban Bayramı ikramiyesi bekleyen milyonlarca emekliyi sevindiren bir gelişme yaşandı. 2023 itibari ile bayram ikramiyeleri 2000 TL olarak açıklanmıştı. Yeni düzenlemelerin yolda olduğunu açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi verdi. Bayram ikramiyesi hesaplara o rakamla yatırılacak. Miktarı duyan emeklilerin şaşkınlığını gizleyemedi

Seçim öncesi emeklilere verilen vaatler yerine gelmeye başlıyor. 2000 TL olan bayram ikramiyesi için yeni rakam Meclis’e sunulacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada rakamı daha yukarı çekeceklerini söylemişti. İşte Kurban Bayramı’nda hesaplara yatacak ikramiye tutarı

Seçimi geride bırakan Türkiye şimdi de Erdoğan’ın verdiği vaatlere yöneldi. En düşük emekli maaşı 7 500 lira bayram ikramiyesi ise 2000 TL olarak belirlenmişti. Kurban Bayramı’na günler kala emeklilere yeni müjde verildi.

img-2087.jpeg

ERDOĞAN’DAN EMEKLİLERE MÜJDE

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘’Emeklilerimizin bayram ikramiyesinin 2.000 liraya çıkardık, şimdi bu rakamı daha da yukarıya çıkarmanın inşallah hesabı içerisindeyiz’’ dedi.

CHP’DEN EMEKLİLER İÇİN İKRAMİYE TEKLİFİ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba emeklilere Kurban Bayramı’nda 15.000 TL ikramiye ödenmesi için kanun teklifi verdi. Önümüzdeki Pazartesi günü oylamaya sunulacak olan kanun teklifi mecliste kabul edilirken tüm emeklilerin banka hesaplarına bu bayram öncesi 15 bin TL ikramiye paraları yatırılacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN