Erdoğan konuşmasında CHP'yi hedef aldı: Dün yoldaşlık ettiklerini bugün hançerliyorlar

Erdoğan konuşmasında CHP'yi hedef aldı: Dün yoldaşlık ettiklerini bugün hançerliyorlar

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuştu. Konuşmasında hedefine CHP'yi alan Erdoğan, "CHP zihniyeti aynı kafayla yoluna devam ediyor. Hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP'si. Dün birlikte yoldaşlık ettiklerini bugün sırtından hançerliyorlar." dedi. Erdoğan burada partisinin Samsun ilçe belediye başkan adaylarını da tanıttı.

FADİME ÇAĞLA TAŞCI

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde açıklamalarda bulundu. Konuşmasında CHP'yi hedefine alan Erdoğan, "CHP zihniyeti aynı kafayla yoluna devam ediyor. Kendi aralarında öyle bir çıkar kavgasına tutuştular ki, kıyamet kopsa umurlarında değil. Geleceğe dair ne planları ne de projeleri var. Hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP'si. Bu uğurda birbirlerine çelme takılmaktan, kuyusunu kazmaktan dahi çekinmiyorlar. Dün birlikte yoldaşlık ettiklerini bugün sırtından hançerliyorlar." ifadelerini kullandı.

8691984.jpg

AK PARTİ SAMSUN İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI

Erdoğan, burada AK Parti'nin Samsun ilçe belediye başkan adaylarını da açıkladı. AK Parti'nin Samsun ilçe belediye başkan adayları şöyle:

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Halit Doğan

AK Parti Alaçam İlçe Belediye Başkan Adayı: Ramazan Özdemir

AK Parti Asarcık İlçe Belediye Başkan Adayı: Şerif Kılağuz

AK Parti Atakum İlçe Belediye Başkan Adayı: Özlem Maraş

AK Parti Ayvacık İlçe Belediye Başkan Adayı: Hüseyin Keskin

AK Parti Bafra İlçe Belediye Başkan Adayı: Hamit Kılıç

AK Parti Canik İlçe Belediye Başkan Adayı: İbrahim Sandıkçı

AK Parti Çarşamba İlçe Belediye Başkan Adayı: Ender Gül

AK Parti Havza İlçe Belediye Başkan Adayı: Murat İkiz

AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı: İhsan Kurnaz

AK Parti Kavak İlçe Belediye Başkan Adayı: İbrahim Saracaoğlu

AK Parti Ladik İlçe Belediye Başkan Adayı: Gürkan Özel

AK Parti 19 Mayıs İlçe Belediye Başkan Adayı: Osman Topaloğlu

AK Parti Salıpazarı İlçe Belediye Başkan Adayı: Osman Yüksel

AK Parti Tekkeköy İlçe Belediye Başkan Adayı: Mustafa Candal

AK Parti Terme İlçe Belediye Başkan Adayı: Şenol Kul

AK Parti Vezirköprü İlçe Belediye Başkan Adayı: Murat Gül

AK Parti Yakakent İlçe Belediye Başkan Adayı: Hüseyin Kıyma

8692210.jpg

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

Değerli kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Erzincan'daki maden ocağındaki toprak kaymasını yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. 9 işçimizin toprak altında kaldığı tespit edildi. Binlerce kişi bölgedeki arama faaliyetlerine destek veriliyor. İhtiyaç duyulan her türlü araç gereç de gönderiliyor. Toprak altından güzel haberler almayı ümit ediyoruz.

Maalesef bu sabah da Marmara'da bir kargo gemisi battı. Dalgaların boyunun 3 metreye ulaştığı zorlu hava şartlarına rağmen bir an önce kardeşlerimizi kurtarmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bir kez daha Erzincan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.

8692211.jpg

'BİZDE MİLLETE TEPEDEN BAKMAK ASLA YOK'

Bizde millete tepeden bakmak, dayatmada bulunmak asla yoktur. İşte sizler de takip ediyorsunuz. Tek parti dönemi alışkanlığıyla milleti tıpış tıpış gidip oy verecek olarak gören CHP zihniyeti aynı kafayla yoluna devam ediyor. Benim milletim bunu diyenlere sandıkta dirsek gösterir. Kendi aralarında öyle bir çıkar kavgasına tutuştular ki, kıyamet kopsa umurlarında değil.

'HEPSİNİN TEK GÜNDEMİ SEÇİM SONRASI CHP'Sİ'

Geleceğe dair ne planları ne de projeleri var. Hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP'si. Bu uğurda birbirlerine çelme takılmaktan, kuyusunu kazmaktan dahi çekinmiyorlar. Dün birlikte yoldaşlık ettiklerini bugün sırtından hançerliyorlar.

Türkiye 5 yıllık CHP zihniyeti döneminin ağır faturasını uzun yıllar ödemek zorunda kaldı. İstanbul'a başkan seçildiğimizde karşılaştığımız manzaraları anlatmaya gün yetmez. Zaten şu anda da çoğunuz İstanbul'un ne halde olduğunu çok iyi bilirsiniz. CHP zihniyetinin ideolojik istismarı sebebiyle kimi şehirlerimizin içler acısı durumu ortadadır. Sadece bir dönem bile buna maruz kalan şehirlerimiz bırakın hizmeti, mevcut halinin gerisine düştü.

8691987.jpg

'VİZYON, PROJE VE YATIRIMDA BİZİMLE YARIŞACAK KİMSE ÇIKMADI'

AK Parti'nin alameti farikası nedir diye sorarsanız, eser ve hizmettir. Bu hakikati herkes de kabul eder. Gerçekleştirdiğimiz demokrasi ve kalkınma adımlarıyla Cumhuriyetimize destek olan bir partidir. Eser ve hizmet konusunda bizimle yarışacak kimse tanımıyoruz. Vizyon, proje ve yatırım konusunda da bizimle yarışacak kimse çıkmadı.

'BİZİ KENDİ SEFİL GÜNDEMLERİNİN İÇİNE ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR'

Şimdi Samsun yeni bir döneme girecek. Sandıkları patlatacaksınız. Şehirlerimiz de bu patlayışı görecekler. İş yapma ve icraat ortaya koyma hususunda bizim seviyemize çıkamayanlar bizi kendi sefil gündemlerinin içine çekmeye çalışıyorlar.

Darbeyle, terörle, hak ve özgürlük ihlalleriyle bizim milletimizi mutsuz ettiler. Biz siyasi hayatımızın son 30 yılını ülkemize hizmetle geçirdik. Milletimizin hanesine yazdırdığımız her kazanımı birer şeref gibi göğsümüzde taşıyoruz.

Fotoğraf: AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (27)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
27 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN