‘Erdoğan sayesinde’ çıkartmalarının tasarımcısı Mahir Akkoyun gözaltına alındı

‘Erdoğan sayesinde’ çıkartmalarının tasarımcısı Mahir Akkoyun gözaltına alındı

Hayat pahalılığı nedeniyle iktidara eleştiriler yönelterek, ‘Erdoğan sayesinde’ çıkartmaları tasarlayan Mahir Akkoyun'un tasarımları, market reyonlarındaki ürünlerin üstüne yapıştırılmaya başlanıp, sosyal medyada gündem olunca Akkoyun gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik kriz nedeniyle marketlerdeki ürünlerin fiyatları da fahiş arttı. Bu artış ve vatandaşın alım gücünün erimesine karşı iktidarı eleştirerek, bununla ilgili görsel tasarımlar yapıp sosyal medya hesaplarından paylaşan Mahir Akkoyun gözaltına alındığını açıkladı. İzmir’de gözaltına alınan Akkoyun, Konak güvenlik şubeye götürüldüğünü belirtti. Ardından Akkoyun'un adliyeye sevk edildiği bildirildi.

Akkoyun’un tasarladığı ‘Pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde’ çıkartmaları, reyonlardaki ürünlerin üstüne yapıştırılmaya başlanmış ve sosyal medyada gündem olmuştu.

Akkoyun, özellikle Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonraki ihmalleri görsel tasarımlarla eleştiriyordu. Akkoyun’un bu tasarımları, sosyal medyada binlerce kez paylaşılırken; bazıları da reyondaki pahalı ürünlerin üzerine yapıştırılıyordu.

İlgili Haberler
YORUMLAR (5)
5 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN