Mustafa Sandal'dan Erdoğan’lı sticker’a gözaltıya tepki: Ortada hakaret yok, eleştiri var

Mustafa Sandal'dan Erdoğan’lı sticker’a gözaltıya tepki: Ortada hakaret yok, eleştiri var

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, Grafik Tasarımcı Mahir Akkoyun’un market raflarına yapıştırılan “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” yazılı etiketleri tasarladığı için ‘cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla gözaltına alınmasına tepki gösterdi. Sandal, ''Ortada hakaret yok, eleştiri var. 2023 Türkiye'sinde yargının ne karar vereceğini merakla bekliyoruz.'' dedi.

İzmir'de marketlerde ürünlerin üzerine yapıştırılan “Bu ürün size pahalı mı geldi? Erdoğan sayesinde” sticklarını tasarlayan Grafik Tasarımcı Mahir Akkoyun “Cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla gözaltına alınırken, karara siyasi isimlerin ardından sanatçılardan da tepki geldi.

Hakkında başka tweet’leri gerekçe gösterilerek ‘seçim kanununa muhalefetten’ de işlem başlatılan Akkoyun adli kontrol talebiyle mahkemeye sevk edildi.

'ORTADA HAKARET YOK, ELEŞTİRİ VAR'

Ünlü sanatçı Mustafa Sandal Akkoyun’un gözaltına alınmasına sosyal medya hesabından, “Pahalılığa tepki olarak market sticker'ı tasarlayıp siyasi hiciv yapan bu genci gözaltına almışlar. Ortada hakaret yok , eleştiri var. 2023 Türkiye'sinde yargının ne karar vereceğini merakla bekliyoruz.” sözleriyle tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN