'Erdoğan Yerlikaya ile görüşecek' haberine yalanlama

'Erdoğan Yerlikaya ile görüşecek' haberine yalanlama

"İçişleri Bakanı Yerlikaya’nın TBMM’de katılacağı Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısını iptal ederek saat 16.00’da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşeceğine" yönelik haberlere yalanlama geldi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, gece saatlerinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ve MİT Başkanı İbrahim Kalın'ı Beştepe'ye çağırmıştı. Gece yarısı zirvesinin konusunun Ayhan Bora Kaplan çetesi soruşturmasına ilişkin olduğu öne sürülmüştü.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın saat 16.00'da TBMM'de katılacağı Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu toplantısını iptal ettiği ve Erdoğan ile saat 16.00'da görüşeceği iddia edilmişti.

'ERDOĞAN YERLİKAYA İLE GÖRÜŞECEK' HABERİNE YALANLAMA

Anka'nın aktardığına göre, Erdoğan'ın Yerlikaya'yı görüşme için Beştepe'ye çağırdığı haberleri İçişleri kaynakları tarafından yalanlandı. Bakanlık yetkilileri, "Saat 16.00'da Sayın Cumhurbaşkanımızın Sayın Bakanımız ile görüşeceği hakkında haber yayılmaktadır. Bu bilgi doğru değildir" mesajını paylaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN