'Erdoğan'a dokunurlarsa kafalarını keserim' tehdidine ceza yok

'Erdoğan'a dokunurlarsa kafalarını keserim' tehdidine ceza yok

Batman'da bir sokak röportajında muhalefet partilerine "Bunlar Kuran-ı Kerim’e düşmandırlar. Dine düşmandırlar. Nerede ekonomi kötü. Erdoğan’a dokunsalar var ya kafalarını keseceğim. Biz cihada hazırız" sözleriyle tehditler savurduğu için gözaltına alınan İsmail Cevher Kasımoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Batman’da yapılan bir sokak röportajında muhalefet partilerine yönelik tehditler savuran İsmail Cevher Kasımoğlu hakkındaki soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince dün gözaltına alınan Kasımoğlu'nun emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen şüpheli, hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Batman’da İsmail Cevher Kasımoğlu isimli şahıs, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yapılan bir sokak röportajında muhalefet partileri için “Ben o köpeklere oy vermem, ateistlere vermem, kafirlere vermem. Dinsizlere vermem. Biz devletçiyiz. Devleti de savunuyoruz. Köpeklere oy vermeyiz. Onları destekleyen de onlar gibi kafirdirler. Bunlar Kuran-ı Kerim’e düşmandırlar. Dine düşmandırlar. Nerede ekonomi kötü. Erdoğan’a dokunsalar var ya kafalarını keseceğim. Biz cihada hazırız” diyerek tepki çekmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN