Erdoğan'dan 'hayat pahalılığı' mesajı: Milletimizin sabırlı olmasını istiyorum

Erdoğan'dan 'hayat pahalılığı' mesajı: Milletimizin sabırlı olmasını istiyorum

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Malatya'daki Kuzey Çevre Yolu'nun açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Artan hayat pahalılığı ve ekonomik kriz karşısında vatandaşlardan sabırlı olmasını isteyen Erdoğan, "Milletimizin bize güvenmesini istiyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Malatya'daki Kuzey Çevre Yolu'nun açılış töreninde konuştu. Artan hayat pahalılığını küresel ölçekteki artışa ve içerideki fırsatçılara bağlayan Erdoğan, vatandaşlardan sabırlı olmalarını istedi.

''Türkiye yaz uluslararası alanda itibarını arttırmış, içeride hayat pahalılığı ile mücadelede daha hızlı adımlarla yürümeye başlayacaktır'' diyen Erdoğan, ''Milletimizden bize güvenmesini istiyorum'' ifadelerini kullandı.

DOĞAL GAZ ZAMMI SONRASI İLK AÇIKLAMA

Erdoğan ayrıca geçtiğimiz gün doğalgaza gelen fahiş zam sonrası yaptığı ilk açıklamada, ''Bu yıl hanelerde kullanılan elektrik ve doğalgaz faturalarının önemli bir kısmının yükünü devlet olarak biz üstleniyoruz'' dedi.

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

''Yatırımdaki ayrımları ortadan kaldırarak; vatandaşlarımızın tamamını hizmet veren eserler inşa ettik.

Önümüzde aşmamız gereken sıkıntılar var. Enerji ve gıda başta olmak üzere küresel mal fiyatlarında yaşanan aşırı artışlar bizi de etkilemektedir. Buna bir de ülkemizdeki kimi kesimlerin aç gözlülüğü eklendiğinde vatandaşlarımız için sıkıntılı bir tablo çıkmaktadır.

Fiyatlar konusunda vatandaşlarımızın aşına göz dikenleri acımayacağız. Bu dönemler ortak geleceğimizi düşünmemiz gereken dönemlerdir. Üç kuruş fazla kazanmak için milletin huzuruna göz dikenler, en büyük zararı kendilerine vermektedir.

Devletimiz yoğun bir çalışma içerisindedir. İnşallah bunların etiketlere yansımasını yakın zamanda görmeye başlayacağız.

Tarım ve turizmdeki hareketlenme istihdamı olumlu etkileyecektir. Türkiye uluslarası alanda itibarını arttırmış, içeride hayat pahalılığı ile mücadelede daha hızlı adımlarla yürümeye başlayacaktır.

Milletimizden sabırlı olmasını, bize güvenmesini istiyorum. ''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (98)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
98 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN