Erdoğan'ın sesini taklit eden Nahya, Bakan Varank ile Togg'a bindi

Sosyal medyada Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sesini taklit etmesiyle tanınan Muhammed Nur Nahya, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Togg’a bindi. Kılıçdaroğlu’na dair yapılan espriler sosyal medyada gündem oldu.

Türkiye’nin ilk yerli otomobili olan Togg için siparişler alınmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilk araç teslim edildikten sonra kura ile belirlenen ilk 20 bin araç sahiplerine ulaşırken Bakanlıklara da dağıtımı yapıldı.

'BAY KEMAL' ESPRİLERİ GÜNDEM OLDU

Yerli ve milli Togg'u ilk makam aracı yapan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yıllardır Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesini taklit etmesiyle tanınan Muhammed Nur Nahya ile bir araya geldi.

Togg’da yapılan Kemal Kılıçdaroğlu konulu teknoloji esprileri sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Muhammed Nur Nahya, “Biz buraya kamerayı koyduk, Bay Kemal zoom toplantısına bağlanabilir” sözleri sosyal medyayı güldürdü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN